Sterk Hodelykt

Når du skal investere i en hodelykt er det mange ting å tenke på. Et av de vanligste spørsmålene vi i Lommelyk-Eksperten får er «Hvor sterk hodelykt trenger jeg?» Spørsmålet kan virke enkelt, men for å gi et godt svar er det noen punkter vi må se nærmer på.

TIL HVA SKAL HODELYKTEN BRUKES?

Hvor sterk lommelykt du trenger avhenger i stor grad av bruken hodelykten blir utsatt for. En feil mange førstegangskjøpere gjør er å tenke at sterkest alltid er best. I tilfeller hvor du trenger å lyse flere hundre meter eller lyse opp store områder er det klart at en sterk hodelykt vil være det riktige valget. Er du derimot ute etter en hodelykt som kan brukes på skiturer over flere timer vil det lønne seg å ikke gå for de aller sterkeste hodelyktene, da disse har kortere batteritid.

Til den type bruk anbefaler Lommelykt-eksperten at du velger en mellomting i styrke slik som denne:

https://lommelykt-eksperten.no/produkt/brightenlux-hodelykt-800lumen/

HVOR MYE ER DU VILLIG TIL Å BRUKE PÅ EN HODELYKT?

De aller enkleste hodelyktene kan koste så lite som under hundrelappen. Når det er sagt er det med hodelykter som alt annet, du får hva du betaler for. Hodelyktene av best kvalitet er som regel det vi kaller taktiske lommelykter. De har bedre yteevne i forhold til lysstyrke, lengde og holdbarhet og er laget av slitesterke materialer som tåler hardt bruk. Ønsker du å investere i et solid verktøy du kan bruke ofte vil dette være veien å gå.

Ved å reflektere over disse punktene vil du trolig sitte med svaret på spørsmålet du selv stilte.

Trenger du fremdeles tips eller hjelp er det bare å gjennom kontaktskjemaet her, eller på post@lommleykt-eksperten.no !