Samle på lommelykter

For de fleste er lommelykten et praktisk redskap som man tar med seg og bruker når man trenger det. Folk som er litt mer interessert i "gadgets" vil gjerne ha en lommelykt med noe mer lysstyrke enn strengt tatt nødvendig og noen gode ekstra funksjoner som USB-lading og at den er vanntett. For de som virkelig er entusiaster, så handler det om å ha 1 av alle typer.

Lommelykter som samleobjekt

Om man skal samle på noe, så er faktisk ikke lommelykter det dummeste man kan velge. De kommer i alle størrelser og design, har mange forskjellige funksjoner og mange forskjellige typer lys og styrker. Vi i Lommelykt-Eksperten er langt fra de eneste som lar oss fascinere!

For samlere går det ofte ut på å ha lommelykter i forskjellige størrelser, spesielt de med unikt design og lommelykter som er optimale til forskjellige anledninger.

Se for eksempel denne videoen fra Alessio Risso som har godt over 70 lommelykter!

Trenger man så mange lommelykter?

Selvfølgelig ikke. For de fleste holder det med 1-3 stk per person avhengig av bruk og hvor mange fritidsaktiviteter man har. Vi synes allikevel at det er herlig å se at folk har så mye interesse for produktene våre at de samler på dem over mange år. Lommelykt-Eksperten kan jo også kalles en samler med en god slump produkter i vårt lager.

Enten du er en samler eller ei kan du se Lommelykt-Eksperten sitt utvalg av lommelykter i alle størrelser og fasonger her.